Press "Enter" to skip to content

buying

pekabo? mung semuo buek apo hari ni? duk umah tido ajo ko? kawe mulonya nak tido dah tapi teringak hari ni ada pc fair. last day pulak tuh. biasanyo kawe dok pegi pc fair ni kalau takde ghapo nok beli. malah ah berhimpit-himpit macam sadin. tapi tahun ni ado baghe nok beli. banyaknyo oghe tuo kawe yang punyo lah, antaranyo pcmcia wireless card. kawe pun boring jugok. kawe angkut printer, scanner denga pen drive. rayo sakan ah.

ingakkan nok ke sano naik kete tapi jam sangak. kawe ajok member teman naik moto. ligan ke sano, kawe teghus pegi usha printer. pahtu, baru duk beli barang-barang. kawe angkut pen drive dulu pahtu printer dan scanner. last sekali baru dok ambik wireless card tuh. gile berat printer ni weh. macam angkat berat kat sukan asia tuh. dah loh berato nak ambik free gift lama gila. pakcik berato belakang kawe ni siap duk mengamuk denga organizer pasal beratur lama sangak. kawe dok kesah. dah penat nak bising-bising.

kawe ado gak ternampak dvd-ram denga lcd screen. tangan kawe gatal nak beli doh tapi kawe pikir punya pikir, lek dulu ah. kawe tengah kumpul duit nak beli dslr. dah dapek bargain haritu kamera canon eos d30. sabar tu baguih duk ado. abih kat situ, kawe anta barang balik rumoh pahtu terus ke rumah member. dio nak format laptop. sampai kul 4 baru abih keje. penat weh.

ok ah. kawe tido dulu.

2 Comments

  1. wani ezryl *
    wani ezryl * 4.12.2006

    nex year bawak troli pergi pc fair.. hehee :P

  2. flisterz
    flisterz 6.12.2006

    x sempat g pc fair. br abes final. tp mmg xde pape nk beli. heh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *