Press "Enter" to skip to content

common sense

hey hey hey…aku tak update lagi. lately, aku banyak travelling lah. jadi bile balik rumah je dah malam bute. mandi, terus tido. alkisah, satu hari tu, aku kene pegi hotel shangri-la, jadi aku naik le lrt dan monorel. aku tak nak buat gile parking kat situ. mau kopak wallet aku nanti.

so, bende yang aku nak mengomel ni, mentaliti rakyat malaysia sebenarnya. dah terang-terang nampak perempuan mengandung masuk lrt, diorang lagi boleh buat bodooo je. macam takde perasaan.

aku tengok dan tunggu. cukup je 2 minit, aku dengan selambanya mintak orang yang duduk kat tempat yang direserved untuk perempuan mengandung tu berdiri. kasi makcik yang mengandung ni duduk. mamat yang duduk tu nak pandang slek lak kat aku. gi mati le.

3 Comments

  1. i2
    i2 7.4.2007

    :clap: :clap: :clap:
    Respect ! Caya lah berani….aku penah gak buat muka selamba sound minah berborak sakan kat belakang aku….masa Microsoft Expression Launch. masa break 2 wanita tu daring jek kat aku, terperasan salah sorang pregnant….pembawakan budak agaknyer.

  2. sue
    sue 9.4.2007

    those yg x nampk 2 mest skt mata n skt otk. thats y x nampk n x leh pk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *