Press "Enter" to skip to content

plastik kosong

hmm…bebaru ni aku pegi buat medical checkup. well, uhh…saja-saja nak tengok. cam biasa, aku kena bagi sampel urine dengan darah. seb baik tak isap candu, kalau tak sesia je nampak dalam test kat urine nanti. tapi, doktor yang duk buat test tu, tua aku rasa dah 50-60 lebih umur dia. tapi still nak kerja. lagipun, klinik tu dia yang punya. tadak hal le kut.

anyways, aku agak tak expect result dia. dia kata so far aku punye result semua ok. pengiraan itu dan ini. tapi satu je dia kata. kolestrol agak tinggi. ehh…wtf? iye kut? aku suke makan. makan plak tu yang best-best aje. ayam goreng lah, burger mekdi lah. eishhh…so, kena la kontrol nih.

emm…satu pertandingan ping pong bawah tanah dibuat oleh ketua triad kerana just for fun. seorang peserta join dengan bantuan fbi untuk menangkap ketua triad. peserta tu jugak nak balas dendam sebab ketua triad tu bunuh ayah dia masa dia kecik. last sekali, ketua triad mati, dan peserta tu dapat gadis idaman dan happy ending. dah, itu jalan cerita balls of fury. ha ha ha…

sekian terima kasih.

One Comment

  1. Fath
    Fath 19.11.2007

    Hmm yeah think u have to control your food intake. Unlike protein which can be degraded into its smaller component for re-use, cholesterol cannot be degraded into any smaller form. Once it enter the body, that’s it. So that’s why high-cholesterol food should be taken in smaller amount :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *