Press "Enter" to skip to content

companion cube

yep. lama gile aku tak main game. aku tak follow sangat benda-benda gini. bagi yang anggap game tu hobi, yang gile-gile punye fanatik, setiap kali game baru keluar, mesti pegi beli atau download sebab nak test. aku, hanya pilih game yang menarik bagi aku. benda yang intriguing. generally aku suka game tembak. seronok. heh heh.

aku ada dengar pasal game nama ‘portal’. dia lebih kurang macam puzzle. jadi aku pun dengan selamba download dan try. ada lah sampai pukul 3 pagi. addicted pulak. macam-macam level ada dan semuanya memerlukan kita berfikir nak setelkan puzzle dan gerak geri. kalau nak tahu lebih, pegi google atau download dan try.

oh ye, game ni pun aku dah teraddicted jugak. hish, main sampai dah complete level. ni sume salah mereka yang memperkenalkan game ni kat aku.

ok. sekian, terima kasih.

6 Comments

  1. icednyior
    icednyior 11.12.2007

    teraddicted game itik? haha :P

  2. icednyior
    icednyior 12.12.2007

    ankel, apa link game portal tu? :P (malas nak google)

  3. Azfar
    Azfar 12.12.2007

    tadak link. ai torrent je file tu. btw, file dia ada kat ai. size ialah 600mb. unrar, pastu terus main. hi hi hi…

  4. Ngahahaha
    Ngahahaha 13.12.2007

    takdak papa nk cakap… :evil:

  5. iziana
    iziana 23.12.2007

    owhhh
    mesti ngah yg kasik ko ek
    wahahaha
    aku pon asek main gem itek itu
    wahahahah

  6. /dev/neuro
    /dev/neuro 25.12.2007

    dem…aku pun dah ‘terdonlod’ and ‘terlayan’ game ni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *