Press "Enter" to skip to content

Year: 2007

wrong day

when there’s too much happiness, i sense there will be something wrong could happen. something bad. yes, my prediction is true. it’s murphy law i guess.

Leave a Comment

hot water

semalam member aku buat guys night out. ok le tuh, kalau tak sesekor asyik kuar dengan betine je. kiterang takde la pegi tengok stripper mahupun tengok bapuk kat lorong haji taib tu. kiteorang pegi mandi air panas kat selayang. selalu pegi balik selayang, aku pun tak tahu ada kolam air panas kat sini.

patutnye janji pukul 10 malam, tapi kiterang bertolak dah dekat pukul 11 malam. ceh, camne janji neh. time sampai sana tuh, orang ramai gak le, tapi tak pack. nak mandi, tapi lupa gayung. nasib baik ada uncle sorang tuh kasi pinjam. start dengan kolam biasa, pastu naik ke medium, pastu yang paling panas.

yang biasa tu, boleh le rendam-rendam, berenang, etc. tapi yang medium dengan paling panas tu, memang takble bla. yang aku bolehnye kat kolam tu, ceduk air pastu siram kat badan. rasa semangat tu ada le lepas mandi air panas tuh. segar. tapi yang tak bestnye, aku balik rumah, esoknye aku selsema. ceh!

2 Comments

perabut

aku bukannya suka sangat shopping nih. bagi aku, kalau nak beli barang, aku rancang apa yang nak dibeli dan kat mana nak dibeli. aku pergi sana, bayar pastu balik. jarang window shopping lah kiranya. tapi, kalau aku terpaksa, ikut sajalah. wat tu du. he he he…

kelmarin, aku kene beli perabut sikit untuk rumah. jadi, aku pergi le ikea damansara tuh. ya ampunn…ramai gile babi orang. memang tak ble bla sungguh. dalam ikea tu pun ramai gak orang. ceh, takde tempat lain ke diorang ni nak pergi? sungguh menyemak.

alkisah kalau dah ada kat situ, aku mesti pergi jalan kat the curve. cam biasa, tempat tu masih bosan. cume dapat le tengok-tengok menatang kat tengah-tengah tu. macam petaling street. takde bende menarik pun. kesimpulannya, the curve masih boring. he he he…sekian.

Leave a Comment

semua baru

hepi nu ye. ah ye dua ribu tujuh. amacam azam? ah, aku tau korang semua tak buat pun azam tahun lepas. buat tahun ni sebab nak kasi cukup syarat je. ha ha ha…aku? cam biasa, tak buat. takpe, janji bahagia sudaa…

macam tahun-tahun yang lepas, aku memang sambut new year kat luar. biasalah tu, anak muda. teringin nak tengok bunga api. tapi tahun ni aku kat rumah aje. sambil tengok tv sambil makan. ntah, dah tone down sikit kut. marah gak le kawan-kawan aku, ajak sambut bersama kat luar tapi aku tak pergi.

rasa macam nak abandon menatang blog ni pun ada gak terasa. tapi memandangkan aku dah bayar mahal, membazir la. amalan setan tu tahu? bukan tak nak update, tapi haha…ni reason lama. ‘busy gile’. aku punye kapla projek la, buduh gile. duk tangguh-tangguh tarikh presentation. aku dah nak terkencing dah ni haa.

minggu-minggu yang lepas, aku pergi sunway lagoon. bapak ah lama tak pergi situ. sesampai je sana, memang nampak lain gile. sayangnye ada beberapa tempat tak boleh naik. rosak katanya. aku sempat le habiskan semua. last sekali naik log kayu tuh, sampai basah baju dan seluar. tapi takpe, memang dah hujan masa tu. ada satu permainan tu, aku panggil cawan berpusing. tak tahu pasaipe takble bla sebab aku naik menatang tu rasa macam nak muntah. yang lain ok je. lol.

kat sana, ada sorang minah ni tegur aku. dia cakap dulu dia satu course dengan aku time kat uitm dulu. budak ftmsk. aku berfikir kejap. pastu aku pun iyekan aje lah sebab kang kalau aku cakap tak ingat, kecik hati dia. salam-salam, borak sikit, pastu ucap bye-bye. pusing punye pusing baru aku teringat sikit-sikit. nama minah tu wana. dulu geng-geng aku selalu kutuk dia dengan boifren dia tuh. wana dan ajib. ha ha…jahat sungguh aku ini.

akhirnya aku dah beli barcode reader untuk projek aku nih. yee ha ha. dapat dalam bawah rm50. memang cun. pasni aku nak tembak semua bende. kucing aku pun sekali. okeh, wa logout dulu.

Leave a Comment