Press "Enter" to skip to content

cucuk

bulan lepas, sebab taktahu nak buat apa, aku pergi tengok cerita susuk. aku tak layan wayang cerita melayu kalau ikutkan (lol, berlagak). tapi entah, mungkin sebab ikut teman tengok. tak tahu le sebab aku banyak tido dalam panggung atau skill seni aku dah tak ada. sebab aku kurang faham sikit cerita susuk ni. canggih sangat.

lepas aku mengkaji sedikit sebanyak, baru aku tahu yang cerita ni terbahagi kepada dua timeline. dahulu dan kini. pawang super tu tengah mencari badan baru untuk ida nerina. jadi bila terjumpa budak muda tuh, dia tangkap dan buat apa upacara untuk transfer body. entah, gitu la gayanya. ha ha ha.

dah, sekian spoiler dari aku.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *