Press "Enter" to skip to content

combo view

lama tak buat spoiler. jadi, meh aku kasi dua bijik sekaligus. aku start one by one. satu dysfunctional family dengan seorang anak lelaki yang psycho disebabkan pressure dari kawan-kawan dan keluarga. jadi pembunuh bersiri dan bunuh semua orang yang ada. bila dia dah besar, escape dari hospital sakit jiwa sebab nak cari adik perempuan dia. akhir sekali lepas bunuh macam-macam orang, tolong adik dia bunuh dia. tu lah dia halloween.

emm…doktor-doktor forensik. doktor yang buat bedah siasat. aku ada lah kenal beberapa member yang jadi doktor camni. well, sorang mamat ni join kumpulan doktor bedah siasat dimana permainan diorang ialah cari satu mangsa dan bunuh mangsa tu dengan taktik forensik untuk mencipta perfect crime. lepas tu bawak mayat atas meja dan ahli-ahli lain akan bedah siasat untuk kaji camne mangsa tu mati. last sekali, semua mati. itulah pathology.

ha ha ha…itu aje. byep.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *